>25-jarige motorbeurs pakt groots uit

>Motorrijdend Nederland zal het met stip in de agenda zetten: de feesteditie van MOTORbeurs Utrecht in 2009. Want ’s lands grootste motormanifestatie viert het 25 jarig bestaan en pakt stevig uit; alles op en rond de beursvloer zal ‘motor’ ademen. De totale beursoppervlakte beslaat ruim 55.000 m², waarvan een extra groot aanbod van 10.000 m² aan motornieuws. De zilveren editie wordt verrijkt met een zeer brede presentatie van de nieuwe modellen van diverse merken. Daarnaast vele festiviteiten en een nostalgische terugblik op een kwart eeuw motorrijden in de lage landen. De data van de vier motordagen zijn van donderdag 26 februari tot en met zondag 1 maart.
De motorimporteurs, die zo goed als allemaal aanwezig zijn, met dit jaar als nieuwe deelnemer het Amerikaanse merk Buell, zullen in een gezamenlijke hal acte de présence geven met de introducties van 2009. Naast Buell presenteren zich BMW, Honda , Kawasaki, KTM, Suzuki, Triumph, Yamaha, Hyosung en de Italiaanse merken Ducati, Moto Guzzi en Aprilia. Veel bezoekers zullen zich in de motorbladen al aan de nieuwste motorfietsen hebben verlekkerd, maar MOTORbeurs Utrecht is de enige locatie in Nederland waar de modellen van 2009 allemaal onder één dak bijeen worden gebracht.
Nog geen ervaring met motorrijden? Met het opstapprogramma Try the Bike van BOVAG kunnen toekomstige motorrijders op een volwaardige motor plaatsnemen en aan den lijve ervaren hoe een motor reageert. Uiteraard in beschermende kleding en onder deskundige begeleiding van ervaren instructeurs. www.motorbeursutrecht.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.