>Angst in nieuwe Disneyland-attractie

>>Angst in nieuwe Disneyland-attractie 13De Tower of Terror: de naam alleen al doet angst aan. Helemaal als je weet dat je in de nieuwe attractie in Disneyland Resort Paris 13 verdiepingen (55 meter) naar beneden stort, zittend in een lift. Achter de attractie zit, zoals overal in het park, een verhaal. De Amerikaanse bedenker van de Tower of Terror, Tom Fitzgerald, gunt bij hoge uitzondering een kijkje achter de schermenn. Doorgaans blijven de poorten van de controlekamers van attracties hermetisch gesloten. Disneyland is één grote fantasie en een kijkje backstage kan die fantasie verstoren. Toch is Fitzgerald vanuit Amerika overgevlogen om een select groepje mensen een tipje van de sluier op te lichten. Een attractie als deze, de hoogste tot nu toe in Parijs, bouw je immers niet zo maar. Sterker nog: aan iedere attractie gaat doorgaans vier jaar van bedenken, ontwikkelen en uitvinden aan vooraf. Daarbij is the sky the limit, en soms zelfs verder. Lees het hele verhaal bij Spits
Promo-video bij YouTube

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.