>Beurs van boerencampings

>>Beurs van boerencampings 9Winter reeds voorbij? Hoe dan ook: het zachte weer van dit moment is er de oorzaak van dat bij menigeen nu reeds de vakantiekriebels de kop opsteken en er volop plannen voor de komende zomer worden gesmeed. Ook in 2008 bieden tweeduizend kampeerboeren in binnen- en buitenland – verenigd in de Stichting Vrije Recreatie, SVR – iedere recreant de vakantie die het best bij hem of haar past. De SVR maakt een geweldige groei door en telt inmiddels 150.000 donateurgezinnen (zeg maar gerust een half miljoen recreanten). Donateurs (tien euro per gezin per jaar) kunnen in Nederland terecht op 1200 kleinschalige campings en in overig Europa op ongeveer 800 campings, die werken volgens de SVR-richtlijnen aangaande milieu, hygiëne, tarieven enz. Om een goede indruk te krijgen van het fenomeen “kamperen bij de boer” kunnen belang-stellenden zaterdag 23 februari van 10 tot 16 uur terecht op deze Vakantiebeurs in het Beursgebouw te Eindhoven. Voor SVR-donateurs is de entree gratis; andere belangstellenden betalen 5.00 euro. www.svr.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.