>Cabaretspektakel in jarig Rhenen

>Najib Amhali, De Vliegende Panters, Sanne Wallis de Vries, Jan Jaap van der Wal, Herman van Veen, Tineke Schouten… een greep uit de artiesten die optreden tijdens Comedy aan de Rijn, het cabaretfestival ter gelegenheid van 750 jaar stadsrechten voor de gemeente Rhenen. Van 9 tot en met 17 mei treden zij op in een reusachtige theatertent aan de voet van de Rijn. “We zijn heel trots op dit programma”, zegt artistiek leider Leo Dijkgraaf. “Volgens mij is er nog nooit in Nederland een dergelijke selectie topartiesten in één festival samengebracht. De kaartverkoop voor al deze artiesten is meestal in een paar dagen uitverkocht. We verwachten dan ook dat het ook in Rhenen storm zal lopen.” Aan de voet van de Rijn verrijst een grote, comfortabele theatertent met plaats voor 2500 bezoekers. Een week lang is die tent het epi-centrum voor cabaretminnend Rhenen en omstreken. Rhenen is een van de oudste steden van de provincie Utrecht en wordt reeds in documenten uit het jaar 855 vermeld. www.rhenen750.nl

>Cabaretspektakel in jarig Rhenen 8

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.