>Demonstratie met roofvogels op Keukenhof

>Op 29 en 30 maart en 11 en 12 mei worden er op Keukenhof demonstratievluchten met roofvogels gegeven. Met een unieke verzameling roofvogels wordt getoond hoe deze vogels in het wild leven en vliegen. Er wordt op beide dagen twee keer gevlogen, ongeveer drie kwartier per keer. De demonstraties beginnen om 11.00 en om 14.00 uur. De roofvogeldemonstraties worden verzorgd door DeValk Roofvogels uit Lunteren. Er wordt tijdens deze 45 minuten durende demonstraties gevlogen met zo’n 15 verschillende soorten roofvogels en uilen. Een unieke show in Europa, omdat er met veel verschillende en exclusieve soorten vogels gevlogen wordt. Regelmatig worden er mensen uit het publiek gevraagd assistentie te verlenen aan de valkenier. Meer informatie www.devalk-roofvogels.nl.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.