>Gratis overnachting in Efteling

>Speciaal voor degenen die geboren zijn op 29 februari, heeft het Efteling Hotel in het Brabantse Kaatsheuvel dit jaar een bijzondere actie. De jarige ´pechvogels´ zijn deze keer geluksvogels. Zij worden uitgenodigd om samen met hun familie dé extra nacht van 2008 gratis in het Efteling Hotel door te brengen. Op vrijdag 29 februari a.s. om 18.00 uur worden de ´schrikkelgenoten´ in het hotel feestelijk ontvangen. Onder de jarige aanwezigen vindt dan ook de verloting van de zeer luxe “De Vliegende Hollander Suite” plaats. In plaats van een gratis overnachting in een Comfort familiekamer mag de winnaar de nacht in deze speciale themasuite van het Efteling Hotel doorbrengen. De avond wordt afgesloten met een heerlijk ´schrikkeldiner´. Ter afsluiting staat er de volgende ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet voor de gasten klaar. Reserveringen voor deze actie geschieden op volgorde van binnenkomst. Het hotel heeft hiervoor een beperkt aantal kamers beschikbaar. Deelname is volledig gratis met uitzondering van eigen consumpties.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.