>Heel Zweden in 1 folder

>De nieuwe, algemene Zweden brochure is weer verkrijgbaar. De brochure geeft ook dit jaar weer informatie over Zweden als toeristische bestemming, en presenteert het gehele spectrum aan reismogelijkheden met talrijke tips en informatie voor het plannen van een vakantie naar Zweden. De ‘Zweden 2008’ brochure bevat onder andere informatie over de Zweedse regio’s, veerverbindingen van en naar Zweden, een praktische A tot en met Ö informatieladder en een overzicht met alle reisorganisaties naar Zweden. De brochure is zo ingedeeld dat consumenten hun reis zelf kunnen samenstellen. Het voorwoord in de Zweden 2008’ brochure is geschreven door de Zweedse Olympische schaatskampioen Tomas Gustafson. Dit jaar bevat de ‘Zweden 2008’ brochure behalve een handige gids over Stockholm. Volgens Anne Tusveld, areamanager van VisitSweden, laat de brochure ook dit jaar weer de unieke charme en het bijzondere karakter van Zweden zien: “Door de contrasten tussen modern en oorspronkelijk biedt Zweden het beste van twee werelden. Behalve van de traditionele, informatieve gedeeltes en artikelen over de uitgestrekte natuur, verhaalt de brochure ook over al die andere mooie dingen die in Zweden te vinden zijn, zoals de rijke culinaire tradities, de eigentijdse trends en het beroemde Zweedse design”. De Zweden 2008 brochure is gratis opvraagbaar op de volgende manieren: www.visitsweden.com (klik op Zwedenbrochure)of per mail: holland@visitsweden.com

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.