>Leren klimmen als een berggeit

>De Tiroler Zugspitz Arena komt deze zomer met een nieuw highlight voor jonge avonturiers: klimmen als een berggeit. Kinderen leren onder professionele begeleiding hoe ze veilig bergen kunnen beklimmen. Het leggen van knopen, abseilen, behendigheid, evenwicht en de verschillende klimtechnieken: het komt allemaal aan bod tijdens de speciale kinder-klimcursussen. Zelfs de allerjongsten, vanaf 5 jaar leren spelenderwijs klauteren. Het gebied rond de bijna 3.000 meter hoge Zugspitze staat bekend als perfect klim- en hikegebied. Nu kunnen ook de allerjongste waaghalzen hun eerste ervaringen met het bergbeklimmen opdoen. Gediplomeerde gidsen nemen de kids onder hun hoede. Er zijn verschillende cursussen voor kinderen vanaf 5, 8 en 10 jaar. “Klimmen als een berggeit” maakt deel uit van het nieuwe kinderprogramma van de Tiroler Zugspitz Arena, dat komende zomer bol staat van de sportieve en (ont)spannende activiteiten.
www.zugspitzarena.com

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.