>Met de trein naar wintersport

>>Met de trein naar wintersport 9Euro-Express Treincharter (EETC) houdt er rekening mee dat de komende voorjaarsvakantie veel wintersporters hun auto thuis laten nu de ANWB waarschuwt voor ernstige filevertraging op vooral de Duitse en Oostenrijkse snelwegen. EETC zet daarom extra materieel in op de bestemmingen van De Ski-Trein en de Alpen Expres. Al jaren neemt het gebruik van de EETC-sneeuwtreinen toe. Ook dit jaar hebben weer veel wintersporters gekozen om met de Alpen Expres of De Ski-Trein naar hun wintersportbestemming in de Alpen te reizen. De treinen, die iedere vrijdagavond vertrekken vanaf station Utrecht, hebben geen last van files en zullen ook aanstaande zaterdagochtend volgens planning de diverse bestemmingen in Oostenrijk, Zwitserland en Italië bereiken.
Voor meer informatie: www.skitrein.nl, www.alpenexpres.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.