>Met Keycamp naar Disneyland

>Keycamp, de campingreisorganisatie die het buitenleven zo veel mogelijk combineert met het thuisgevoel, heeft haar reisaanbod uitgebreid met vier bijzondere campings in Florida. Happy Camper Place in Kissimee is een heerlijk rustige stek op minder dan een uur rijden van het vliegveld van Orlando en vlakbij beroemde attractieparken en bezienswaardigheden waaronder het Walt Disney World Resort. Tickets voor alle attracties kunnen tot uiterlijk vier weken voor vertrek via www.keycamp.nl worden geboekt. Als je bij Keycamp een sfeervolle lodge, knusse cabin of comfortabele stacaravan boekt op Happy Camper Place in Kissimee, kun je nu tot vier weken voor vertrek via www.keycamp.nl ook tickets bestellen voor de fraaie attracties rondom deze camping. Je ontvangt de originele tickets voor Walt Disney World Resort, SeaWorld Orlando of andere geboekte attracties. Ter plaatse hoef je dus niet meer in de rij te staan.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.