>Ontbijten op de ski-piste

>>Ontbijten op de ski-piste 9Onder de naam ‘First Tracks’ biedt het Franse skioord Les Arcs echte skifanaten de gelegenheid om de komende weken nog vóór de officiële openingstijd de pistes te betreden, voorafgegaan door een ontbijt boven op de berg. In het skigebied van Les Arcs, onderdeel van Paradiski, kunnen skiërs in alle vroegte met de skilift naar de top van de Col de la Challe, op 2600 meter hoogte. Daar wacht hen een ontbijt, kunnen ze genieten van de zonsopgang en maken vervolgens onder begeleiding van pisteurs de eerste afdalingen van de dag.
Vertrek vindt plaats vanuit Arc 1800, Arc 1950 en Arc 2000 en vindt plaats op 28 februari en 6 maart aanstaande. Inschrijving is noodzakelijk en kan ter plaatse bij de lokale bureaus van het Office du Tourisme of telefonisch op +33 479 042 436. Het tarief bedraagt € 10,-. Doorgang is wel afhankelijk van de weersomstandigheden. Meer informatie is te vinden op de website www.lesarcs.com. of te verkrijgen bij Het Frankrijk Huis, tel. 023 551 22 95.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.