>Seoul nieuwste bestemming Finnair

>>Seoul nieuwste bestemming Finnair 8De Finse luchtvaartmaatschappij Finnair gaat met ingang van 2 juni Seoul aan haar routenetwerk toevoegen. De maatschappij zal 5x per week vanaf Helsinki-Vantaa luchthaven op de Zuid-Koreaanse hoofdstad vliegen. De vluchten worden uitgevoerd met een nieuwe Airbus A340-300E die mei wordt geleverd. Dit toestel plaats biedt aan 42 Business Class en 227 Economy Class passagiers. ‘Gezien onze focus op het Verre Oosten is Korea een logische aanvulling op ons huidig routenetwerk. Hoewel het toeristisch nog in de kinderschoenen staat, is het met name voor de zakelijke markt een opkomende economische tijger. Het land heeft een florerende auto, metaal, textiel, kleding, vis en elektronica industrie,’ aldus Michael Maass, Finnair Sales Director Nederland. Een Economy retourticket Amsterdam-Seoul-Amsterdam is er vanaf 778 euro all-in. Tickets kunnen nu geboekt worden via www.finnair.com.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.