>Tirol verwelkomt rolstoelers

>Tirol is een vakantieparadijs voor rolstoelgebruikers. Dit blijkt uit een mystery-onderzoek van Tirol Tourist Board, dat 4 rolstoelgebruikers op pad stuurde om de faciliteiten in de Oostenrijke provincie te testen. Conclusie: aan een actieve rolstoelvakantie in Tirol zijn geen grenzen verbonden. Hiking- en handbike-routes, paragliden, parachute springen, raften en duiken: het Tiroler zomerprogramma voor rolstoelgebruikers is gevarieerd, spannend en bovenal onconventioneel. Alle informatie over het activiteitenaanbod én de hotels met speciale
voorzieningen voor gehandicapten zijn vanaf nu te vinden op de vernieuwde website www.ohnehandicap.tirol.at. Tirol telt bovendien een groot aantal speciale hotels voor rolstoelgebruikers. Zij stellen alles in het werk om deze groep gasten een onbezorgde vakantie zonder onnodige hordes te bezorgen. Dat betekent, dat de voorzieningen en faciliteiten in de accommodaties volledig zijn aangepast en continu verder worden verbeterd. Voorbeelden zijn Hotel Weissseespitze in het Kaunertal, Hotel Glockenhof aan de Walchsee, designhotel Aqua Dome in Längenfeld en Hotel Innsbruck in het historische centrum van de Tiroler hoofdstad.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.