>Volop natuur in Zweedse steden

>>Volop natuur in Zweedse steden 9Stockholm, Göteborg en Malmö zijn moderne, bedrijvige metropolen die alle attracties van het leven van de grote stad bieden. Een geheim dat zij delen en dat je echt zou moeten ontdekken, zijn de bossen, zandstranden, kristalheldere meren en rijke flora en fauna. Pats boem, zomaar midden in de stad. Terug naar de natuur in alle drie de steden is net zo eenvoudig als wandelen in het park – en daar zijn er vele van. ‘s Zomers kan in Stockholm niets tippen aan een vroege ochtendwandeling langs de oevers van het Mälarmeer. De plaatselijke bewoners nemen dan een duik, dus waarom zou je niet met ze meedoen? De stranden in Stockholm zijn schoon en veilig en twee van de populairste zwemplekken zijn Långholmen op Södermalm en het Norr Mälarstrand bij het Rålambshovspark. Maar er zijn er nog veel meer. Vraag het gewoon maar aan de mensen die er wonen. Maar niet alleen in de hoofdstad van Zweden vind je natuur in de stad. In Malmö kun je genieten van talloze buitenlocaties en -activiteiten. Bijvoorbeeld een eindje joggen langs de stranden Ribersborg, Sibbarp of Klagshamn. Malmö heeft parken en buitenactiviteiten in overvloed. Lees meer bij Visit Sweden

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.