>Wereldrecord luchtkussen op 14e

>Luchtvaartmaatschappij SkyEurope wil op Valentijnsdag het wereldrecord kussen op twaalf kilometer boven de grond vestigen. Echtparen en stelletjes die donderdag 14 februari op een SkyEurope vlucht zitten, zullen door het cabinepersoneel gevraagd worden om elkaar te kussen. Iedere passagier die zijn of haar partner kust, ontvangt een wereldrecord certificaat en één gratis ticket per stelletje in de vorm van een voucher. SkyEurope vliegt vanaf Schiphol op Wenen en Praag. Alle cabines van de 14 SkyEurope toestellen zijn op Valentijnsdag versierd.
De actie wordt uitgevoerd op alle SkyEurope vluchten op donderdag 14 februari. Alle meereizende stelletjes die willen deelnemen aan het wereldrecord in de lucht worden door de crew gevraagd te kussen. Elke kus op alle SkyEurope vluchten op donderdag 14 februari in Europa wordt geteld, mits de veiligheidsprocedures en de vluchtduur het toelaten. Het gratis ticket is exclusief belasting en toeslagen en dient binnen twee maanden gebruikt te worden.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.