>Zelf struisvogeleieren zoeken

>>Zelf struisvogeleieren zoeken 13Safaripark Beekse Bergen maakt van paaseieren zoeken op eerste en tweede paasdag iets bijzonders. Op zondag 23 en 24 maart kunnen alle kinderen die op bezoek zijn in het Afrikaanse wildlife park op zoek naar struisvogeleieren. De grootste eieren ter wereld liggen verstopt in een afgezet gebied op de savannes van het park. Het park zet een gebied af waar door een ranger verschillende eieren worden verstopt. Tussen 11.00 en 16.30 uur kunnen kinderen zoeken naar de struisvogeleieren. Vinders van deze eieren worden beloond met een safariprijs. Het vinden van de eieren in het grote safaripark wordt vereenvoudigd doordat de struisvogeleieren nogal flink zijn: deze wegen circa 1,5 kilo en kunnen wel 25 keer zo groot zijn als een kippenei. De struisvogels die in het safaripark leven zijn zichtbaar tijdens de wandel-, bus- en autosafari.
Tijdens het weekend van Pasen gaan ook de roofvogelshows in het park weer van start. Dagelijks staan drie shows met onder meer gieren, buizerds en slechtvalken gepland in de nabijheid van het Kongo Restaurant. www.beeksebergen.nl.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.