>Allerbeste vlucht zoeken

>>Allerbeste vlucht zoeken 9Als je nu een vliegticket op internet zoekt dan let je vooral op de prijs en de reistijd. Maar er zijn veel meer dingen waar je naar zou kunnen kijken om te zorgen dat je al vanaf het eerste moment een geslaagde reis hebt. Bijvoorbeeld: de beenruimte die je krijgt, de kans op vermissing van je bagage, hoe oud het vliegtuig is waar je in vliegt en nog veel meer. Er is nu een site die al die aspecten meeneemt in zijn beoordeling en daarbij komt tot een percentage score: www.insidetrip.com.
Nu wil de redactie van Elke Dag Vakantie in de herfst voor een reportage naar Malta. Als je dat loslaat op die zoekmachine – die overigens nog in beta-fase is – dan blijkt British Airways bijvoorbeeld tot een score van 58% te komen (omdat je moet overstappen en via een luchthaven vliegt die er om bekend staat bagage kwijt te maken), terwijl Malta Air maar liefst op een score van 96% komt en nauwelijks duurder is dan British Airways.
http://insidetrip.com/faqs.html

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.