>Ben Gurion beste luchthaven

>Tel Aviv’s Ben Gurion Airport is verkozen tot beste luchthaven van het Midden Oosten.
Tevens won Ben Gurion Airport de tweede plaats in de verkiezing beste luchthaven ter wereld in de categorie 5-15 miljoen passagiers per jaar. Het onderzoek werd geleid door de in Geneve
gevestigde Airports Council International (ACI) wiens ‘luchthaven service- en kwaliteitsonderzoek’ is gebaseerd op resultaten van 200.000 geënquêteerde reizigers in 2007. Het onderzoek bevatte 34 vragen over diverse luchthavenfaciliteiten, vanaf de check-in tot vertrek bij de gate. Het nieuwe Ben Gurion International Airport opende in 2003 haar deuren. Vandaag de dag maken meer dan 70 luchtvaartmaatschappijen gebruik van de internationale luchthaven. Vanuit Nederland vliegen El Al en KLM dagelijks rechtstreeks naar Ben Gurion Airport.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.