>Bijzondere hotels voor korte Franse vakantie

>Overnachten op bijzondere locaties is steeds meer in trek. De toenemende belangstelling komt mede door de groei van het aantal korte vakanties. De Noord-Franse regio Lorraine speelt hier op in en introduceert in de nieuwe brochure ‘Even weg naar de Lorraine’ unieke overnachtingsmogelijkheden waaronder kasteelhotels, chambres d’hôtes (bed & breakfast) en gezellige auberges. In de brochure zijn in totaal meer dan 50 verschillende arrangementen opgenomen. Lorraine is, met zijn ligging op 4-5 auto-uren vanaf Utrecht, een perfecte bestemming voor een korte vakantie. De meeste bestemmingen liggen in de Vogezen, Franse Maasstreek of in de directe omgeving van Nancy en Metz. Per streek of stad geeft de brochure ‘Even weg naar de Lorraine’ verschillende arrangementen weer waaraan een thema is gekoppeld. De brochure is opgebouwd met veel foto’s, algemene informatie en wetenswaardigheden, zoals gegevens van evenementen. Nieuw in de brochure is ondermeer Hotel Le Collet, gelegen op 1.000 meter hoogte, in Hohneck (Vogezen). Dit bergchalet ligt aan de rand van een dennenbos en is traditioneel ingericht. Consumenten kunnen de brochure ‘Even weg naar Lorraine’ bestellen via de Nederlandstalige website www.tourisme-lorraine.fr

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.