>"Boeren Bed & Breakfast oneerlijk"

>

Branchevereniging Koninklijke Horeca Nederland (KHN) wil in overleg met gemeenten de aanval openen op bed & breakfast bij de boer. De hotels beschuldigen de kleinschalige accommodaties van oneerlijke concurrentie. Hoteleigenaren moeten volgens de KHN grote investeringen moeten doen om aan brandveiligheidseisen en hygiënenormen te voldoen. De grotere boerderij-accomodaties hoeven dat niet. Onterecht, meent de KHN, omdat de accommodaties steeds groter en professioneler zijn en dus toenemend concurreren met de hotelbranche. De website boerderijkamers.nl overlegt bezoekers een lijst van 1090 accommodaties. Twee jaar geleden bevonden zich volgens directeur Remco Groothaar nog nauwelijks serieuze accommodaties op het net.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.