>Caravanbedrijf van het jaar in Raamsdonkveer

>Ad Dekker Rekreatie uit Raamsdonkveer is tijdens een feestelijke bijeenkomst in Theater Figi in Zeist uitgeroepen tot Caravanbedrijf van het Jaar 2008. Directeur/eigenaar Marc Brouwers en zijn medewerkers ontvingen de bijbehorende trofee uit handen van Aad van der Poel, redacteur van de ANWB Kampeer en Caravan Kampioen (KCK). De verkiezing is een initiatief van de ANWB / KCK, in samenwerking met BOVAG Caravanbedrijven.
De lezers van de KCK (oplage 130.000) en de bezoekers van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs mochten eind vorig jaar hun favoriete bedrijf voordragen, waarna een jury, bestaande vertegenwoordigers van ANWB, Nederlandse Caravan Club en Consumentenbond, de vijf beste caravanbedrijven selecteerde voor een mystery shopper-bezoek. BOVAG Caravanbedrijf Ad Dekker Rekreatie werd het best beoordeeld op zaken als presentatie, personeelsbeleid, toekomstvisie, service en assortiment. In het juryrapport valt onder andere te lezen: “alleen de showroom bezoeken is al een feest, een zeer prettig bedrijf met professionele medewerkers”.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.