>Citytrip naar Boston

>Boston is de bruisende hoofdstad van de staat Massachusetts in New England, USA. In deze omgeving zetten de eerste pelgrims voet op Amerikaanse bodem in 1620. Sindsdien is de stad eeuwenlang gevormd en gekneed door immigranten, zeelui en industriëlen. Dit heeft het Boston van nu gemaakt tot het levendige economische, culturele en sociale centrum van New England. Gezien de huidige koers van de dollar en de nieuwe dagelijkse KLM-vluchten vanuit Amsterdam, is dit hét moment om deze inspirerende stad te bezoeken. Boston is een kosmopolitisch centrum in een geschiedenisrijk decor. Slechts weinig plaatsen in Amerika zijn zo rijk aan kunst en cultuur als de hoofdstad van Massachusetts. Ontelbare galeries en kunstenaarsstudio’s etaleren exclusief ambachtswerk van onder andere goud en zilver, zijde en leer, keramiek, glas en hout. Boston telt ruim zeventig musea vol oude klassiekers tot modern en abstract werk en alles wat daartussen ligt. The Museum of Fine Arts is een van ’s werelds grootste kunstmusea. Boston is opmerkelijk compact; ideaal om te voet te ontdekken. Om de plaats van bestemming supersnel bereiken, is de metro een goed alternatief. Om het bezoekers extra gemakkelijk en voordelig te maken, is er de Boston City pass. Meer informatie Massachusetts: www.massvacation.com

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.