>De hotspots van Mexico

>Of je nu je vakantie doorbrengt bij de ruïnes van Aztec, bruinbakt op de talrijke paradijselijke stranden of je tegoed doet aan tequila; Mexico heeft alles om een vakantie onvergetelijk te maken.
Mexico heeft een levendige historie en een kleurrijke mozaïek van culturen, monumenten, spirituele tradities en fantasievolle rituelen. De culturele rijkdom van het Zuid-Amerikaanse land gaat verder dan oude gebouwen en musea, maar is terug te vinden in elke straathoek of festiviteit. Door het tropische klimaat met meerdere ecosystemen biedt Mexico echt alles voor de vakantieganger, van spectaculaire stranden tot avontuurlijke regenwouden, woestijnen, bossen, kliffen en andere waanzinnige landschappen. Omdat Mexico zo veel te bieden heeft kan het zelfs behoorlijk lastig zijn een keuze te maken waar naar toe te gaan. Lees de tips bij Metro

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.