>Eurocamp zorgt voor romantische vakanties

>>Eurocamp zorgt voor romantische vakanties 13Eurocamp Enjoy, een speciale selectie van romantische en actieve campingvakanties voor stellen, bestaat één jaar. Sinds de introductie van de website weten steeds meer stellen www.eurocamp-enjoy.nl te vinden. De bestemmingen zijn op maat gesneden voor een vakantie met z’n tweeën. Ook voor ouders die juist eens zonder de kids op vakantie willen. In het eerste succesvolle jaar hebben met name de actieve, culinaire en romantische vakanties het bijzonder goed gedaan. Ook is duidelijk geworden dat Italië hot is als bestemming. Om het succes te vieren, geeft Eurocamp Enjoy nu een kennismakingskorting van € 75,- op elke vakantie.
De website geeft allerlei praktische tips over bestemmingen waar je wijn kunt proeven, wandelingen kunt maken en hoe het werkt met fietsen huren. Ook vluchten en huurauto’s zijn via de website te boeken. Het aanbod van topcampings op de mooiste plekjes van Europa is ruim: van knusse kasteelcampings tot luxe vakantieparken aan het strand. Wat betreft aankomst- en vertrekdatum biedt Eurocamp-Enjoy bovendien volledige vrijheid.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.