>Even piloot in luchtvaartmuseum

>Heb je altijd al piloot willen worden? Of willen weten wat een F-16 vlieger meemaakt tijdens een missie? Dan is dit je kans! Het Militaire Luchtvaart Museum te Soesterberg biedt je tijdens de meivakantie de gelegenheid om in de wereld van een vlieger te stappen. Neem plaats in de speciaal opengestelde cockpits en test je vliegcapaciteiten tijdens een virtuele vlucht in een F-16 simulator. Hoogtepunten dit jaar zijn een persoonlijke ontmoeting met een F-16 vlieger en het winnen van een luchtballonvaart. Een aantal van de normaliter gesloten cockpits gaan tijdens de meivakantie open voor publiek. Je krijgt de gelegenheid een kijkje te nemen in een transporttoestel en mag plaats- nemen op de stoel van een jachtvlieger of een helikoptervlieger. In onze F-16 simulators kun je vervolgens zelf het virtuele luchtruim kiezen.
‘The Pilot Experience’ is te bezoeken op zondag 27 april, dinsdag 29 april, donderdag 1 mei, vrijdag 2 mei en zondag 4 mei. Meer informatie: www.militaireluchtvaartmuseum.nl De toegang tot het museum is gratis.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.