>Gratis naar Speelland

>Speelland Beekse Bergen opent vanaf zaterdag weer de deuren voor het publiek. Het speel- en strandpark in Hilvarenbeek heeft voor komend seizoen een uitgebreide evenementenkalender samengesteld met onder meer optredens van KUS en Bas & Moes uit de ‘ZOOP’-films. Speelland Beekse Bergen organiseert op zondag 6 april een Open Dag. Tijdens deze dag hebben alle bezoekers van 10.00 tot 17.00 uur gratis entree om (opnieuw) kennis te maken met de verschillende (water)attracties in het speel- en strandpark. Gedurende de dag zijn er verschillende typetjes die dag een feestelijke sfeer geven. De jongste bezoekers worden deze dag ontvangen door Bob de Bouwer. Kinderen kunnen hem de hand schudden en met hun grote held op de foto. De complete evenementenkalender van Speelland Beekse Bergen is gepubliceerd op www.beeksebergen.nl.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.