>Grote reizen met kleine kinderen

>‘Grote reizen met kleine kinderen’ is verschenen bij KIT Publishers. Geschreven door Femmie Goudswaard en Monique van Orden. Het is een praktische gids voor iedereen die met kinderen tot 12 jaar een verre reis gaat maken. Steeds meer ouders met jonge kinderen wagen de sprong om samen een verre reis te maken. Mar hoe bereid je je daarop het beste voor? Kunnen kinderen zo’n reis wel aan? Hoe kom je erachter of het financieel wel uitkan? Welke organisaties zijn behulpzaam bij onderwijs op afstand? En welke verzekeringen passen het best bij je wensen?
Deze gids geeft op deze en andere vragen een passend antwoord en vormt daarmee een stevig vertrekpunt voor een onvergetelijk avontuur me de kind(eren).
Femmie Goudswaard en Monique van Orden reisden allebei met hun gezin de wereld over en zijn bij uitstek ervaringsdeskundigen. Monique maakte een grote Azië-reis met haar twee kinderen en Femmie zeilde in drie jaar de wereld rond. Grote reizen met kleine kinderen is een geheel herziene editie van het eerder verschenen gelijknamige boek bij Uitgeverij Kosmos.
Boekgegevens: ISBN 978 90 6832 477 8, Paperback, 212 pagina’s, Prijs € 13,95.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.