>KLM/NWA vliegt ook op Dallas

>>KLM/NWA vliegt ook op Dallas 9Op 30 maart landt de eerste KLM/NWA vlucht op DFW International Airport, halverwege tussen Dallas en Fort Worth in de staat Texas. Deze nieuwe bestemming vormt de nieuwe toegangspoort tot “The America’s”. Met bijna 1900 vluchten per dag en 60 miljoen passagiers per jaar betreft dit het op twee na drukste vliegveld ter wereld. Er zijn 22 vliegtuigmaatschappijen, waaronder zeven internationale carriers, die non-stop vluchten uitvoeren naar 135 plaatselijke en 38 internationale bestemmingen. Bovendien is DFW het vliegveld met de grootste capaciteit ter wereld – er zijn zeven landingsbanen en er kunnen vier vliegtuigen tegelijkertijd landen. De luchthaven ontvangt elk jaar meer dan 16,3 miljoen bezoekers. www.dfwairport.com

>KLM/NWA vliegt ook op Dallas 11

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.