>Leer Duits in…15 minuten

>Goed voorbereid naar de Olympische Spelen in Peking of het naar het Europees Kampioenschap in Oostenrijk en Zwitserland? Maar weinig tijd? Daar is nu een oplossing voor. Met de ANWB taalcursus 15 minuten Chinees of de cursus 15 minuten Duits is het mogelijk de taal te leren in slechts een kwartier per dag. Voor mensen die binnenkort China of Duitsland gaan bezoeken en zich willen redden in de vreemde taal is er de ANWB taalcursus 15 minuten Chinees of de taalcursus 15 minuten Duits. In 12 weken is het mogelijk om in 15 minuten per dag de taal onder de knie krijgen. Na vier doordeweekse dagen zelfstudie wordt er de vijfde dag herhaald. Het weekend is dus vrij. De ANWB taalcursus bevat een handzaam boek met twee cd’s van 60 minuten. De cd’s zijn ingesproken door een native speaker. Erg handig voor de juiste uitspraak. In het boek is er vooral aandacht voor de praktische basiskennis om de taal van het dagelijks leven snel te leren. Na 12 weken oefenen zal een gesprek in een hotel, een restaurant of onderweg uitstekend verlopen. De ANWB Taalcursussen kosten € 18,95 per stuk en zijn verkrijgbaar bij alle ANWB-winkels, bij boekhandels en warenhuizen en te bestellen via anwb.nl.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.