>Madame Tussauds ook in Berlijn

>De Duitse hoofdstad Berlijn krijgt er binnenkort een nieuwe attractie bij. Het is de bedoeling dat in juli a.s. een vestiging van Madame Tussauds open gaat aan de boulevard Unter den Linden. Het wordt de achtste vestiging van het beroemde wassenbeeldenkabinet in de wereld en de derde in Europa. Bezoekers zullen er op interactieve wijze kennis kunnen maken met beelden van o.a. bondskanselier Angela Merkel, tennislegende Boris Becker (foto), de actrice Jennifer Lopez en de acteur George Clooney. De beelden worden getoond in zeer uiteenlopende ambiances.
Madame Tussauds in Berlijn wordt de derde vestiging in die stad van het bedrijf Merlin Entertainments, dat eerder al een Sea Life Aquarium opende en vorig jaar het Legoland Discovery Centre. Merlin Entertainments is ervan overtuigd dat Madame Tussauds in de Duitse hoofdstad een succes gaat worden. www.madametussauds.com/berlin/

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.