>Muiderslot met Pasen geopend

>Vanaf 1 april opent het Muiderslot weer dagelijks de poorten voor het publiek, maar ook dit paasweekeinde kunnen belangstellenden er al terecht. Bij de ingang zijn twee tourniquets geplaatst waardoor houders van een Museumkaart of een Muierpas voortaan direct het terrein kunnen betreden. Het nieuwe reserveringssysteem voor de online kaartverkoop is nog in ontwikkeling. In de loop van het jaar zal dit boekingssysteem in gebruik worden genomen, waarna ook de reguliere bezoeker van de tourniquets gebruik kan maken.
De Museumwinkel en de Taveerne hebben een nieuwe vloer gekregen en op dit moment wordt nog hard gewerkt aan de nieuwe bestrating van het toegangspad en de renovatie van de toiletgroepen. Helaas moest voor de grote iepen aan de noordzijde van het kasteel een kapvergunning worden aangevraagd omdat zij de gevreesde iepziekte hebben. Een nieuw beplantingsplan voor de vestingwallen is in de maak. Voor informatie over openingstijden, toegangsprijzen en activiteiten: www.muiderslot.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.