>Nieuwe accommodaties in Dallas

>Van trendy hotels tot full-service, luxe verwennerij. Dallas en Fort Worth nodigen hun gasten uit een keuze te maken uit het rijke scala aan verblijfs-mogelijkheden. Er is keuze te over en voor elk wat wils, overnachten in het romantische 100 jaar oude Stockyards Hotel waar ook Bonnie en Clyde ooit vertoefden? Het fabuleuze W-hotel? Of in het 38 verdiepingen tellende Omni Fort Worth dat later dit jaar wordt geopend? De opties die Dallas & Fort Worth aanbieden zijn talrijk…
In 2007 ging het Ritz-Carlton, Dallas open en het presenteerde daarbij de beroemde chef Dean Fearing en zijn restaurant Fearing’s. En in 2011 zal het Mandarin Oriental, Dallas de eerste elf verdiepingen van de ruim 200 meter hoge Victory Tower in Victory Park in gebruik nemen. Eind 2008 krijgt het Fort Worth Convention Center gezelschap van het 115 miljoen dollar kostende, 38 verdiepingen hoge Omni Fort Worth Hotel, waarin twee restaurants, twee ballrooms en 97 condominiums zullen komen. www.ritzcarlton.com, www.omnihotels.com

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.