>Prijs voor DFDS Seaways

>Newcastle van DFDS Seaways 12,5 jaar. Het eerste jaar van de route werd afgesloten met 69.000 passagiers. Vorig jaar behaalde de cruise ferrymaatschappij het beste resultaat uit de geschiedenis op deze route met 190.000 passagiers. Als kroon op al het werk en inspanningen, nam DFDS Seaways de jaarlijkse World Travel Award in ontvangst. Naast de groei in passagiersaantallen hebben ook de ferryschepen in de afgelopen 12,5 jaar een verandering ondergaan. Sinds mei 2007 vaart DFDS Seaways naast de ‘King of Scandinavia’ met de ‘Princess of Norway’ op de route IJmuiden – Newcastle. Dit schip heeft ruimte voor 580 personenauto’s en heeft bovendien een grote keuze in ‘wining & dining’ faciliteiten. De ‘Princess of Norway’ telt 5 restaurants en een wijnbar. DFDS Seaways ontving de award voor Europe’s Leading North Sea Ferry Operator 2007.
Meer informatie op www.dfds.nl.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.