>Reismarkt Baobab in Openluchtmuseum

>>Reismarkt Baobab in Openluchtmuseum 9Zondag 16 maart tussen 09.00 – 18.30 uur staat het Openluchtmuseum in Arnhem volledig in het teken van verre reizen. Baobab Reizen organiseert dan een reismarkt met twintig presentaties vol informatie over de bestemmingen die het dit nieuwe reisjaar biedt. Betoverende landen als onder andere Peru, Mexico, China, Vietnam, Marokko en Cuba laten zich van hun beste kant zien. Ook is er een ‘Reizigers voor Reizigers hoek’ waar mensen die eerder hebben gereisd met Baobab hun ervaringen met je delen. Stel je eigen ‘Baobab on tour’ samen door te reserveren voor één of meerdere landenpresentaties van 45 minuten naar keuze op www.baobab.nl.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.