>Sesamstraat nu ook in Madurodam

>Woensdag 12 maart verricht Aart Staartjes, in Sesamstraat bekend als Meneer Aart, de officiële opening van de expositie ‘Sesamstraat in Madurodam’ in aanwezigheid van Alexandra Tan, de 18-jarige burgemeester van Madurodam. Madurodam organiseert deze expositie samen met educatieve non-profit organisatie Sesame Workshop met medewerking van de NPS. De expositie is typisch Sesamstraat: educatief amusement, leerzame avonturen en spellen waarmee kinderen zelf aan de slag gaan door middel van het Sesamstraat Paspoort. Tekenen en knutselen bij Bert en Ernie, zich uitleven in het Broccolibos, rekenen bij Graaf Tel, luisteren naar verhalen in de duinen van Sesamstraat en niet te vergeten: op de foto met de levensgrote Bert, Ernie of Elmo.
De expositie Sesamstraat in Madurodam opent 13 maart voor het publiek en duurt tot en met 26 oktober 2008. De openingstijden van de expositie zijn van 10.00 tot 18.00 uur (in juli en augustus van 10.00 tot 22.00 uur). Madurodam is tot en met 30 juni dagelijks open van 9.00 tot 20.00 uur; in juli en augustus tot 23.00 uur; vanaf september tot 18.00 uur.
www.madurodam.nl – Lees de reportage van Elke Dag Vakantie.nl over Madurodam

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.