>Spektakel in Sölden

>>Spektakel in Sölden 8Wie verkiest te gaan skiën in april, is in Sölden (Ötztal, Tirol) verzekerd van activiteit naast de piste. Op vrijdag 11 april vindt op 3.000 meter hoogte het openluchttheater “Hannibal” plaats. De Rettenbachgletsjer vormt voor de zevende keer het natuurlijke decor van het multimediaspektakel. Met pistenbullies, helikopters, skiërs, bergbeklimmers, vuurwerk en een
gecontroleerde lawine komt geschiedenis hier tot leven. Sölden, waar het vanaf begin oktober prima skiën is op de Rettenbachgletsjer, sluit jaarlijks passend het winterseizoen af met meer
dan 10.000 bezoekers. Ruim 500 dansers en acteurs vertellen het verhaal van Hannibal, de Carthaagse generaal en zijn gevreesde leger van Afrikanen, Kelten, Spanjaarden, paarden en olifanten. Voor de choreografie zijn bijzondere middelen ingezet; deltavliegers als goden, pistenbullies als olifanten, 150 ski-instructeurs van de skischool als de Afrikaanse stam. Ook
vliegtuigen en parachutespringers ontbreken niet in de show. Dit alles in combinatie met spectaculaire lichteffecten tegen de witte sneeuwhellingen, brengt fantasie tot leven.
www.soelden.com/hannibal

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.