>Verre Rondreizen.nl zet 3 ton om

>De nieuwe vergelijkingssite voor verre bestemmingen, Verrerondreizen.nl, heeft boven verwachting gepresteerd. Sinds de website live is (begin januari 2008) zijn er 91 reizen geboekt met een totale waarde van 310.575 euro. De top 5 van reisaanbieders qua boekingen via Verrerondreizen.nl is: 1. Djoser, 2. Kras, 3. Shoestring, 4. De Jong Intra Vakanties, 5. Summum Reizen
Op Verrerondreizen.nl worden reisaanbieders van verre bestemmingen weergegeven per land. Door op de aanbieders te klikken wordt de bezoeker direct doorgestuurd naar het reisaanbod van dat specifieke land. Het voordeel voor de bezoeker van Verrerondreizen.nl is dan ook dat deze niet zelf meer hoeft uit te zoeken welke reisaanbieder naar welk land gaat en het aanbod van de reisaanbieders voor een land eenvoudig te vergelijken is.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.