>Win een reizen via Engelse site

>Er is een nieuwe website online met informatie over twee van de mooiste Britse regio’s, met een wedstrijd en speciale aanbiedingen die deelnemers een kans bieden om goedkoop of gratis op reis te gaan.
Yorkshire en Heart of England zijn allebei leuke reisbestemmingen. Ze schenken de bezoeker een mengeling van natuurschoon en culturele rijkdom. Daarenboven zijn het allebei op-en-top typisch Britse streken.
Op www.visitbritain.be/vakantie2008 vind je zowel toeristische als praktische informatie, ondermeer hoe je op een vlotte manier naar Groot-Brittannië kunt reizen met P&O Ferries.
Yorkshire is een klassieker onder de Britse reisbestemmingen. Wie Yorkshire zegt, denkt aan de Moors en de Dales, aan uitgestrekte en ongeschonden natuurgebieden zoals het Peak District, aan de adembenemende kustlijn. Yorkshire betekent evenzeer gezelligheid in oude marktstadjes en in dorpen waar je, na een zuurstofrijke wandeling, kan nagenieten in oude pubs of gezellige restaurantjes. (Bron: Het Laatste Nieuws)

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.