>Zoek naar het gouden ei in paleis

>Op beide paasdagen, 23 en 24 maart, kunnen kinderen (t/m 10 jaar) paaseieren zoeken op Paleis Het Loo in Apeldoorn. Om 10.30 uur worden ze bij de entree ontvangen door de paashaas, waarna ze op zoek mogen gaan naar de verstopte eieren. In elk gevonden ei zit een kleine verrassing. Daarnaast is een aantal gouden eieren verstopt; de vinder van een gouden ei wint een kinderfeestje met vriendjes en vriendinnetjes op Paleis Het Loo. Op vertoon van hun entreekaartje kunnen kinderen meedoen met het eieren zoeken. Voor kinderen vanaf 6 jaar en ouders of begeleiders geldt het reguliere entreetarief. Kinderen tot en met 5 jaar hebben gratis entree. Speciaal tijdens de paasdagen wordt tevens het dak van het paleis opengesteld voor publiek. Vanaf dit hoge punt hebben bezoekers een spectaculair weids uitzicht over de tuinen van Het Loo en de omliggende bossen. www.paleishetloo.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.