>Zwitserland houdt roadshow

>Zwitserland brengt Nederland van 2-4 april 2008 alvast in de stemming voor het EK Voetbal tijdens de Euro 08 ICON Roadshow, een driedaagse manifestatie op de Dam in Amsterdam.
Middelpunt van het publieksevenement op de Dam is de ICON, een levensgroot Zwitsers kruis, opgebouwd uit scheepscontainers. Je kunt er onder het toeziend oog van de EK-mascottes Trix & Flix kijken naar video’s over de Zwitserse EK-host city’s en naar de “Switzerball”, Oranje met een boodschap op de handtekeningenwand succes wensen en je voetbalkunsten vertonen bij een dribbelspel. De ICON is een begaanbaar, driedimensionaal Zwitsers kruis, dat bestaat uit vijf rood-wit geschilderde scheepscontainers, een symbool voor de meerwaarde van Zwitserland. Op de Dam is in een aparte container de Switzerball opgesteld. In dit geval gaat het echter om een metalen bal die een 80 meter lange sightseeingtour op rails maakt langs allerlei Zwitserse symbolen. Voor het publiek is er een dribbelspel, waar twee deelnemers tegelijk starten en via een dribbelslalomparcours moeten proberen zo snel mogelijk hun bal in het net te krijgen.
Openingstijden: 2 april 12.00 – 19.00 uur, 3 april 10.00 – 19.00 uur, 4 april 10.00 – 17.00 uur
Meer informatie: www.MySwitzerland.com/euro

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.