>300 routes tijdens Mei-maand fiets-maand

>Nederland staat ook in dit jaar tussen april en juni weer 31 dagen lang in het teken van de Meimaand Fietsmaand. Tijdens dit grootste, landelijke tweewieler-evenement worden er bijna 300 toer- en recreatieve routes uitgezet. Een record, want nooit eerder waren er tegelijk zoveel unieke fietstochten beschikbaar, die alleen in de maand mei kunnen worden verreden. Het thema van de derde Fietsmaand is: Samen Fietsen. Extra aandacht krijgt in deze editie het nationale toeristische themajaar ‘Nooitverwacht Nederland’, zodat al fietsend tal van onbekende toeristische ‘pareltjes’ kunnen worden bezocht. De fietsmaand is een initiatief van het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC) in samenwerking met de Nederlandse Toer Fiets Unie (NTFU), de Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie (KNWU) en de Stichting Landelijk Fiets Platform. Mede-participanten zijn VVV Nederland, Keukenhof, supermarktketen Jumbo,Staatsbosbeheer en GroenRijk. Net als voorgaande jaren is het goede doel KWF Kankerbestrijding. www.meimaandfietsmaand.nl

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.