>Apenkooi-week in Dierenrijk

>Wie kent het niet? Het leukste spel bij gymnastiek: rennen, springen, klimmen, glijden, verstoppen en weer wegrennen zonder de vloer te raken. Dát is Apenkooi. In Dierenrijk kunnen kinderen in de meivakantie naar hartelust apenkooien tussen de ijsberen, zeehonden en tijgers. Kinderen die aan alle apenkooi-onderdelen deelnemen, sparen met een speciaal stempelboekje voor een beestachtig leuke beloning. In de meivakantie organiseert Dierenrijk, in het Brabantse Nuenen, de Apenkooiweken. Voor kinderen is er een speciaal parcours uitgezet door het park, waarbij ze langs alle dieren lopen. Ieder kind krijgt bij binnenkomst een stempelboekje en bij vijftien verschillende dieren hoort een spel waarmee een stempel kan worden verdiend. Zo moeten de kinderen slingeren als een aap, steltlopen als een ooievaar en klimmen als een steenbok. Vestigingsmanager Martin van Hees: “Bij een vol stempelboekje wacht bij de uitgang natuurlijk een leuke verrassing. Tijdens de twee Apenkooiweken slingeren en klauteren de kinderen spelenderwijs door het park en leren ze bij elke opdracht wat meer over de dieren”. De Apenkooiweken in Dierenrijk duren van zaterdag 26 april tot en met zondag 11 mei. Dierenrijk is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Kijk voor meer informatie over Dierenrijk en de Apenkooiweken op www.dierenrijk.nl.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.