>Banana Battle nieuw in Bobbejaanland

>Onder massale belangstelling heeft Bobbejaanland zijn allernieuwste attractie geopend: de ‘Banana Battle’. De Banana Battle is een interactieve boottocht waarbij je samen met drie avontuurlijke metgezellen in een bootje de geheimzinnige Amazonerivier afvaart. Je beschikt elk over een waterkanon waarmee je verschillende doelen kan raken. Dat is maar goed ook, want langs alle kanten word je belaagd door apen, slangen en krokodillen die je kleddernat willen spuiten. Wees dus snel en raak hen eerst, want dan zijn ze uitgeschakeld – voor even dan. Maar let op, het gevaar komt niet enkel uit de jungle: ook de mensen in de andere bootjes nemen het tegen je op en starten een heus watergevecht. Aan jou om je te verdedigen en hen zelf onder vuur te nemen!
Speciaal aan deze attractie is de opstelling: de Banana Battle is een ‘dark ride’, de eerste overdekte ‘splash battle’ ooit en dus uniek in zijn soort. De attractie is gelegen in het eveneens splinternieuwe en volledig gethematiseerde Banana Bos, een 2.500m² groot oerwoud dat helemaal overdekt is.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.