>Belvilla breidt uit naar Polen

>Belvilla, de Nederlandse online verhuurder van vakantiehuizen, biedt haar diensten nu ook in Polen aan. Via de website www.belvilla.pl heeft de Poolse vakantieganger keuze uit ruim 5000 huizen in Oostenrijk, Portugal, Spanje, Italië en Kroatië. Vanuit Polen wil Belvilla haar activiteiten in Centraal– en Oost-Europa verder uitbreiden.
Met de uitbreiding naar Polen speelt Belvilla in op de behoefte van de Poolse consument, die op zoek is naar een meer ‘verfijnde’ vakantie. Door de groeiende economie is de interesse in het huren van een vakantiehuis buiten de eigen landsgrenzen sterk gestegen. Daarnaast blijkt uit onderzoek dat de Pool zijn vakantie graag doorbrengt met familie en vrienden. Deze feiten hebben Belvilla er toe gebracht zich te richten op de Poolse vakantiemarkt.
“De introductie van Belvilla in Polen is een groot succes”, aldus Channel Manager Polen van Belvilla, Katarzyna van Hall. “De Polen hebben nu toegang tot dezelfde vakantiemogelijkheden als de vakantieganger in West-Europa. We merken dat dat erg wordt gewaardeerd. ”
Nick Bosch van Rosenthal, directeur van Belvilla, verwacht dat de vraag naar vakantiehuizen in Centraal– en Oost-Europa de komende tijd sterk zal stijgen. “De opkomst van internet en de groeiende economie in deze regio vormen de juiste ingrediënten voor een toenemende vraag naar ons product. Daarbij is Polen de ideale uitvalsbasis voor uitbreiding. Met 38 miljoen inwoners spreken we direct een grote potentiële groep klanten aan”.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.