>Denemarken ontwikkelt campingspel

>VisitDenmark heeft in samenwerking met de Deense Campingraad het Campingspel ontwikkeld.
Dit spel maakt het mogelijk om spelenderwijs kennis te maken met vakantieland Denemarken en de uitgebreide mogelijkheden om daar te kamperen. In het Campingspel worden bezoekers via de receptie rondgeleid op Camping Dana, waar veel te beleven valt. Ze kunnen hun caravankennis toetsen of leren hoe te manoeuvreren tijdens het achteruit inparkeren met een caravan. In het Isabella tentspel kunnen virtuele spelers hun geheugen testen door aan te geven hoeveel artikelen er in de voortent staan en, na het even dichtritsen van de tent, blijven staan.
Ook kan jong en oud zich uitleven op een echte Deense hoppepude (springkussen), waar het de truc is om, al springende, zoveel mogelijk ballonnen te vangen. Zwarte ballonnen en voorbij vliegende vogels zijn uit den boze, dus behendigheid is vereist.
Met de diverse campingspelletjes valt mooie prijzen te winnen, namelijk een tegoedbon van 50 €, te besteden op een Deense camping, vrijkaartjes voor LEGOLAND en een week gratis verblijf op een Deense camping met eigen tent of caravan.
Het campingspel is te vinden op www.visitdenmark.nl/campingspel

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.