>Doe de Oranjeroute

>>Doe de Oranjeroute 13Op de Oranje Fietsroute kunnen deelnemers al fietsende van Bad Arolsen naar Nassau. De vijf Oranjeroute-steden Nassau, Diez, Braunfels, Dillenburg en Bad Arolsen hebben met deze bijzondere ontdekkingstocht een fraaie fietsroute in de aanbieding. De route is verdeeld in 6 etappes. De tocht is 2400 kilometer lang. Onderweg is te genieten van de natuur, wandelen, fietsen, lekker eten, uitgaan, vertier zoeken in of op het water, festivals of markten bezoeken, een vleugje cultuur opsnuiven… Opvallend is de enorme verscheidenheid aan landschappen onderweg. De Hollandse kuststreek is niet te vergelijken met het Mecklenburgse merenplateau. En de bosrijke Veluwe ademt een geheel andere sfeer dan het Nationaal Park Harz of het biosfeerreservaat Mittlere Elbe. Maar misschien spreken de fraaie vergezichten van de Rijn u meer aan. Of het heuvelachtige landschap van Westerwald, Taunus of Wesenbergland. Waar u ook heengaat, uw Oranjereis wordt een onvergetelijke belevenis – vol verrassende hoogtepunten. www.oranjeroute.nl/fotoboek/

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.