>Extra’s in Zoo Parc Overloon

>>Extra's in Zoo Parc Overloon 9Op Hemelvaartsdag en Pinksteren is er volop leven in de brouwerij in Zoo Parc Overloon; een valkenier verzorgt drie keer per dag spectaculaire roofvogeldemonstraties, de bijzondere reuzenmiereneter is net gearriveerd en er zijn pasgeboren kameeltjes te bewonderen.
Wie wil weten welk dier bang is voor zijn eerste zwemles en welk dier een echt mama’s kindje is, kan meedoen aan de speurtocht ‘Born to be Wild’. Wees er snel bij, want de speurtocht loopt nog maar tot en met 12 mei.
Tijdens deze feestdagen is in de bijenstal ook volop bedrijvigheid; de Imkervereniging Venray is tussen 13.30 en 16.00 uur aanwezig om uitleg te geven over het leven van bijen. Kinderen kunnen zich laten schminken, een ballonfiguur laten knopen, spannende poppenkastverhalen volgen en vachtjes voelen en schedels bekijken bij de Beestenboelkar. Ook de mascotte Zoodey is van de partij!
Voor de jonge bezoekers is het extra feest tijdens de meivakantie. Elke dag beleven de dieren spannende avonturen tijdens de poppenkastvoorstelling en toveren de schminkmeiden de kinderen in een mum van tijd om tot kleurige beesten. Als de kinderen met Zoodey de mascotte op de foto willen moeten ze snel zijn, voor ze het weten is hij alweer verder gehuppeld! Wie een leuk ballonfiguur wil laten knopen kan kiezen uit allerlei kleuren en dieren.
Openingstijden: mei t/m september 9.30-18.00 uur, oktober t/m april 10.00-17.00 uur. Entreeprijzen: volwassenen € 15,50, kinderen 3 t/m 11 jaar € 13,00 Zoo Parc Overloon, Stevensbeekseweg 19-21, 5825 JB Overloon tel.: 0478-640046 www.overloonzoo.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.