>Fietsen langs bollenvelden

>Momenteel bloeien de fruitbomen en kleuren de bollenvelden. Vandaar, dat de populaire fietswebsite Fietsen Eén Twee Drie (www.fietsen.123.nl) een speciale reeks bloesem- en bollenfietsroutes publiceert. Voor de recreatieve fietser in zowel Nederland als in Vlaanderen.
De fruitbomen bloeien in april en mei. Eerst vormen de sneeuwwitte kersen- en pruimenbloesems zich, gevolgd door de eveneens witte perenbloesem en uiteindelijk de roze appelbloesem. In het voorjaar vanaf half april tot half mei, afhankelijk van het weer, staan ook de bollenvelden volop in een kleurrijke bloei. De speciale fietsroutes van Fietsen Eén Twee Drie doorkruisen de gebieden, waar u al deze pracht kunt zien. In de Bollenstreek en in de Betuwe. Rond Sint Truiden en elders in Haspengouw. In Zuid-Limburg en in de Voerstreek. Er is een GPS-fietsroute door de Bollenstreek, een GPS-route door Haspengouw en een Duitstalige fietsroute door de Bollenstreek, speciaal voor de Duitse toerist.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.