>Fietsroutebox = 112 x plezier

>>Fietsroutebox = 112 x plezier 8Op zoek naar steeds weer nieuwe fietsideeën? Vanaf nu kunnen fietsliefhebbers met de ANWB Fietsroutebox Nederland alle kanten op. De ANWB heeft in één handige box honderden prachtige bewegwijzerde fietsroutes én unieke knooppuntroutes verzameld. De box bevat veel routes, klaar voor gebruik of geheel zelf samen te stellen.
De ANWB Fietsroutebox Nederland bevat:
• 112 losse fietsdetailkaarten (schaal 1:75.000) met daarop alle routes: handig voor onderweg. De losse fietsdetailkaarten zijn landsdekkend.
• overzichtskaart (schaal 1:300.000) met daarop de startpunten van alle 244 ANWB bewegwijzerde eendaagse fietsroutes en 75 knooppuntroutes. Ook staan 27 Landelijke Fietsroutes en 11 ANWB Lange Fietsrondes ingetekend: dus alle routes in één oogopslag.
• routegids met daarin een overzicht van alle 11 ANWB Lange Fietsrondes en de speciaal voor deze box 75 nieuwe routes uitgestippeld op basis van knooppunten, provincie-inleidingen en praktische informatie.
Deze uitgave verschijnt in een stevige full color box met magnetische sluiting. De ANWB Fietsroutebox Nederland kost € 39,95 en is verkrijgbaar bij alle ANWB-winkels, boekhandels en warenhuizen en te bestellen via anwb.nl.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.