>Filmpjes van Hanzesteden

>In opdracht van Bureau Hanzesteden heeft Bureau Beeldtaal uit Deventer de afgelopen zomer opnames gemaakt in en rondom de zeven Hanzesteden aan de IJssel. Zo is er een filmpje gemaakt voor elk van de zeven Hanzesteden te weten: Kampen, Zwolle, Hasselt, Hattem, Deventer, Zutphen en Doesburg. Verder is er een compilatiefilmpje met een overzicht van de zeven Hanzesteden. Een filmpje over de mooiste rivier van Nederland, de IJssel, maakt de serie compleet. De filmpjes zijn vooral bedoeld om te bekijken via de diverse internetsites, (potentiële) bezoekers van de steden en de regio krijgen op deze manier een indruk van de rijke cultuurhistorie en de sfeer van deze steden en van de schoonheid van de IJssel. Ook zullen de filmpjes getoond worden op beurzen en tijdens presentaties. De filmpjes over de steden zijn nu al te bewonderen via de internetsite: www.hanzesteden.info. Het filmpje over de IJssel is te zien op: www.ijssel.info

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.